تیک آبی تایید اینستاگرام این روزها یک چیز خیلی رایج میان صفحات مختلف اینستاگرام مخصوصا صفحه های سلبریتی ها و افراد مشهور هست . اما سوالی که واسه خیلی ها پیش میاد اینه که این تیک آبی تایید اصلا چی هست ؟؟
تیک آبی تایید در واقع سود و منفعت خاصی برای شما و صفحه ی اینستاگرامتون و یا برند و کسب و کارتون نداره . تنها مزیت اون این هست که با داشتن این تیک آبی اکانت شما به رسمیت شناخته میشه و کاربران با جست و جوی اسم شما تو قسمت سرچ میتونن مطمین باشن صفحه ی اصلی و درست رو فالوو یا دنیال میکنن !
این روزها افراد سودجوی زیادی با اسم یک شخص معروف و حتی یک برند اقدام به باز کردن یک صفحه میکنن، اما این تیک آبی کمک میکنه تا طرفدار ها اکانت اصلی شخصیت محبوب و یا برند محبوبشون رو پیدا کنن و باهاش در ارتباط باشن !
اما یکی از مزیت های خوبه این تیک آبی اینه که صفحه ی شما هک نمیشه و یا اگه روزی به هر طریقی برای اون اکانت مشکلی پیش اومد بدون دردسر میتونین اون مشکل رو از طریق اینستاگرام برطرف کنین !
خیلی ها میپرسن چطور میشه این تیک آبی رو گرفت ؟ اصلا به چه کسایی تعلق میگیره ؟؟
اول از همه شما باید یه اکانت خیلی فعال با تعداد فالوور بالا داشته باشین . بعضی ها میپرسن ۱۰ هزار فالوور کافیه ؟ ما وزی ۵ تا پست میزاریم ، خوبه ؟ متاسفانه جواب منفیه ! وقتی میگیم تعداد فالوور باید زیاد باشه یعنی رقمی بالای ۱۰۰ هزار فالوور.. نه ۱۰-۲۰ هزار نفر !
اگه شما یه آدم معمولی هستین واقعا نیازی به این تیک آبی ندارین ، پس لازم نیست خودتو رو درگیرش کنین ! ولی اگه صاحب یه برند و شرکت هستین ، یا خواننده و بازیگر یا امثال این ها هستین میتونین روی این گزینه فکر کنین !
چند قدم تا گرفتن تیک آبی:
۱-به انداره ی کافی فالوور و دنبال کننده داشته باشی
۲-بابت تبلیغات به اینستاگرام پول بدی
۳-محتوای مناسب تولید کنی
۴-عکس ها و مطالب نامناسب و غیر اخلاقی منتشر نکنی
۵-از یک تم و موضوع خاص و واحد پیروی کنی و همون رو دنبال کنی!
۶-فعال باشی و دایم پست و مطلب به اشتراک بزاری. این فقط به معنای گذاشتن عکس نیست . عکس هایی که منتشر میکنین باید هشتگ داشته باشه ، توضیحات کافی و مناسب داشته باشه و محتوای خوب و مفیدی رو دارا باشه !
۷-کامنت ها رو بی پاسخ نزارین . مخاطب هاتون رو تگ کنین و جوابشون رو توی کامنت ها بدین. این طوری سرور های اینستاگرام متوجه فعالیت شما میشن و این به گرفتن تیک آبی کمک میکنه !
۸-خودتون رو درگیر حاشیه نکنین . جملاتی که باعث آزار عده ی خاصی میشه رو منتشر نکنین !
قبل از همه ی این ها شما باید بدونین صفحه ی شما باید حتما به صورت پابلیک باشه و همچنین باید یک اکانت بیزینس باشه نه شخصی !
یه سری برنامه هستن که به شما کمک میکنن صفحه ی بهتر و پر بازدید تری داشته باشین و این امر باعث میشه راحت تر به تیک آبی اینستاگرام دسترسی پیدا کنین :
برنامه ی Iconosquare :
این برنامه ی تحت وب به شما کمک میکنه تا صفحه ی اینستاگرام تجاریتون رو اداره کنین
این برنامه با توجه به پست هایی که میزارین بهتون میگه مخاطب هاتون بیشتر تو چه ساعت هایی فعالیت میکنن و چه موقع بهترین زمان پست گذاشتن هست. همچنین شما میتونین آمار جالب ترین پست ها و بهترین لایک و کامنت رو از طریق این برنامه به دست بیارین !
به طور کلی این برنامه میتونه نقش موثری تو رشد و توسعه ی کسب و کار شما داشته باشه !
برنامه ی Social blade :
این برنامه ی معروف هم کار آنالیز پست هایی که تو اینستاگرام میزارینو انجام میده و همچنین آمار پست هایی که در اون روز آپلود شده با ساعت های مشابه تو روز های قبل رو بررسی میکنه ! از این برنامه هم میتونین برای اداره کردن صفحه ی اینستاگرام تجاریتون استفاده کنین !
از وی؟گی های خاص و خوبه این برنامه اینه که شما میتونین یک اکانت رو با یک یا چند اکانت دیگه مقایسه کنین و از قسمت های مربوطه گزینه ی comparr with رو انتخاب کنین و کار مقایسه رو به سادگی انجام بدین !
همون طور که اینستاگرام یک محیط کاملا فان و آسون برای تفریح و کار به حساب میاد ، ولی نباید واسه کسب و کار توش اشتباهی انجام بشه .
چون آمار پایین و رکود برای مدت طولانی میتونه به کلی بیزینس شما رو خراب کنه !
پس لازمه جدا از همه ی تجربیات ، از برنامه هایی که گفته و معرفی شد برای بهبود سطح کیفیت صفحهی تجاری اینستاگرامتون استفاده کنین تا بتونین از این همه وقت و هزینه و زحمت سود کافی رو ببرین
یادتون باشه اگه مردم به شما اعتماد کنن، اینستاگرام هم شما رو قبول میکنه !
یاد بگیرین مورد اعتماد باشین
گفتار، ظاهر و عمل کرد شما یکسان باشه
تنها با لباس های گران قیمت و حضور در مجالس نمی تونین برند شخصی داشته باشین و در طولانی مدت خسته کننده و غیرقابل تحمل خواهید شد.
برند شخصی شما انعکاس دهنده ی شخصیت، فکر، ایده و دغدغه های شما هست
اگه با مردم صادق نباشین حتما از شما دوری می کنن
درباره ی شغل و تخصص خودتون با مخاطبینتون صحبت کنین
در جمع از علم و کار خود صحبت کنین و نشون بدین درباره ی اونچه که می گین علم و اطلاعات دارین !
به سوالات مخاطب هاتون جواب بدین، راه رو برای نقد باز بزارین و از اون هایی که شما رو نقد می کنن و انتقادات سازنده ای دارن تشکر کنین!
از بین مقالات و سخن رانی ها نکته برداری کنین
همیشه دفترچه ی یادداشت همراه خود تون داشته باشین، خوب گوش کردن رو یاد بگیرین و در سمینار ها و همایش های مرتبط با شغل خودتون شرکت کنین
- ۹۵/۰۹/۲۰